Nytt ÅR SAMMA JAG

Vid årets slut brukar jag föreställa mig hur det kommande ser ut. I år gjorde jag en audition till en musikal i november. Kände mig som nybakad, oerfaren debutant när vi övade danssteg och gjorde kombinationer, ett hundratal andra artister och jag. Det var lustfyllt och spännande. Tillbaka på ruta ett på något sätt. Började drömma om att få ingå i en stor ensamble igen. Få sjunga tillsammans med andra framför utsålda salonger på någon av landets musikalscener. Wow! Det blev s.k "callback" och jag blev kallad. Framtiden verkade allt mer gå i musikens tecken. Jag jobbade med min röst, dansade, tränade och hoppades men i mitten på december kom det där tråkiga mailet med tack men nej tack och jag fick krypa tillbaka till mina vanliga framtidsdrömmar utanför musikalvärldens glittrande ljus. Men ändå var det som om ett fönster gick upp i insikten om att livet som frilansande skådespelare är fantastiskt. Just nu befinner jag mig i ett underbart TV projekt med de ljuvligast medarbetare. Längtar till varje ny inspelningsdag. Vill att det aldrig tar slut. Mer om det senare. Gott slut, god fortsättning och allt det där...