Här kommer jag att göra små noteringar i framtiden om nyheter och annat.

Året är snart slut. Dags att summera. 2018 började med repetitioner av SELMAS SAMLADE VREDE tillsammans med Duo Cantilena. Föreställningen finns alltså både som teaterkonsert och monolog. Premiären skulle gå av stapeln i Lidköping och repetitionernas slutskede ägde rum i ett vackert gamalt församlingshus på Kinnekulle. Föreställningen har under året vuxit sig stark och säker.

Det är underbart att arbeta tillsammans med så skickliga och trevliga musiker som Anna BomanHald (flöjt) och Sabina Agnas (gitarr). 2019 inleds med att jag gör föreställningen som monolog på olika platser i vårt avlånga land. Framåt våren fortsätter vi tillsammans igen – Anna, Sabina och jag.

Att leva nära musik är något outgrundligt ljuvligt, så musiken måste få ta större plats i mitt liv igen. Den har ju alltid funnits där. Saknar sången, musicerandet, rytmen. I november gjorde jag min första audition på över 20 år och nu har något väckts. Det blir sånglektioner 2019! Kanske kommer jag igång med nya egna låtar igen....

Årets sista föreställning har spelats. Det var tre utsålda hus i Umeå och den 12 december påbörjar jag i inspelningen av serien ÄLSKA MIG av den överbegåvade Josephine Bornebusch som även ska regissera. Känns såååå spännande.

Vi ses här då och då...

Bilden är tagen av min überbegåvade vän Ines Sebalj. Fantastisk fotograf!

Kommentera gärna: